20. 5. 2010

Vladimír T. Gottwald hraje Kobu v sobotu 22. 5. 2010 opět v Praze

20.05.2010 09:45 - 07. Zábava -trvalý odkaz

Vladimír T. Gottwald hraje Kobu v sobotu 22. 5. 2010 opět v Praze



Dnes je čtvrtek, zítra pátek,
v sobotu jdu na Kobu,
v neděli Vladimír má svátek

    Vladimír T. Gottwald předvede v sobotu 22. května 2010 opět  monodrama Edvarda Radzinského  KOBA.
   Kdo z vás, čtenářů Tomova deníku nepojede v sobotu z Prahy a nebude se chtít nudit  doma u televize, může přijít na představení, které přijíždí  předvést Vladimír T. Gottwald nejen svým povětšinou internetovým přátelům.
    Do karlínského improvizovaného prostoru nemusíte chodit svátečně oblečeni, ale přijdete v tom, co běžně nosíte na sobě. Lépe bude, když si vezmete něco teplejšího, protože Underground je přece jen sklepní prostor.
     Jak se doba techniky vyvíjí, mohu vám nabídnout jako ochutnávku i krátké video, které jsem natočil při předchozích dvou reprízách Koby.
    Pro spuštění videa klikněte na obrázek.
  Divadelní prostor Underground najdete na adrese  Křižíkova 45, Praha 8, Karlín. Dojedete tramvají č. 8 nebo 24 na stanici Karlínské náměstí. Na Karlínském náměstí uvidíte kostel. Jdete jeden blok domů po Karlínském náměstí a hned zahnete doprava do Křižíkovy ulice. Až dojdete k domu 45, uvidíte vchod do dvora a nad ním nápis Underground. Půjdete až dozadu do dvora a vedle dřevěné figury připomínající rakousko-uherského vojáka už najdete vchod do Undergroundu.

   Představení začíná v 19,30 hod. Bude lépe, přijdete-li několik minut předem.
 Poznámka: Den po představení má svátek Vladimír, takže svátek má i náš oblíbený herec.  Proč jsem tuto informaci napsal, ponechám vašemu důvtipu.
Komentáře
[1]23.05.10 11:57:08mluvka Tomáš - www
Bohužel jsem byl tentokrát nemocen a tak jsem se tohoto setkání nemohl zúčastnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat