15. 7. 2015

Konec dlouholeté prodejny a servisu výpočetní techniky AANET.CZ v Praze na Vinohradské ulici.



Opět jedna užitečná prodejna v Praze skončila. Ale neskončila proto, že by firma zkrachovala nebo se přestěhovala. Skončila téměř ze dne na den, protože majitel domu neprodloužil firmě smlouvu, protože si patrně našel někoho lukrativnějšího (nebo si to zatím myslí).
Firma AANET.CZ, sídlící naproti Vinohradské tržnici (dnes tzv. Pavilon), se starala o mou výpočetní techniku minimálně posledních osm let. Počítačových firem a všelijakých odborníků, kteří nabízejí služby v této oblasti je zajisté mnoho. Vznikají a zanikají. Málokterá má však dnes už svou prodejnu, kam se člověk může jít poradit, když jde okolo, případně si objednat cokoli potřebného bez nutnosti mít internetové bankovnictví a nakupovat v e-shopech. Poslední léta byla prodejna AANETu rozšířena i o papírnictví a další kancelářské potřeby. Rozhodně to bude prodejna, která bude na tom místě chybět, jako o kousek vedle do dnes chybí podobně zrušená prodejna kuchyňských potřeb.
Firma AANET.CZ sice nezmizí, protože už se také částečně orientovala na internetový obchod - viz http://www.aanet.cz Ale kamenná prodejna u Vinohradské tržnice bude chybět. Chci tímto majiteli AANETu panu Marcelu Štofikovi poděkovat za dlouholetou pomoc a i za to, že renovoval můj počítač i v posledních dnech existence kamenné prodejny na Vinohradské ulici, kdy měl nad hlavu starostí s vyklízením prodejny. Doufám, pane Štofiku, že najdete prostor pro další existenci prodejny v blízkém okolí.


Žádné komentáře:

Okomentovat