7. 10. 2016

Vzkaz Jiřímu Vejvodovi, členu Rady Českého rozhlasu

7. října 2016 byl hostem pořadu Telefonotéka na stanici Český rozhlas Vltava PhDr. Jiří Vejvoda, člen Rady Českého rozhlasu a v minulosti i  šéfredaktor stanice Český rozhlas 2 – Praha. Tak to bývá v tomto pořadu zvykem, poslal jsem mu e-mailem do pořadu tento vzkaz. Sice na něj nijak nereagoval, ale doufám, že mu ho dali přečíst.

■     ■
Dobrý den, pane doktore Vejvodo,

   téměř celých pět let, kdy byl ředitelem Českého rozhlasu pan Peter Duhan, jsem pravidelně docházel na veřejné schůze Rady Českého rozhlasu. Domníval jsem se, že to budete právě Vy, kdo vnese to té unylé skupiny strýců volených Parlamentem ČR zájem o Český rozhlas. Bohužel se tak nestalo. Jsem Vaším způsobem reakcí či spíše nereakcí k různým problémům, které se na schůzích Rady ČRo objevily a ke stížnostem posluchačů, velmi zklamán. 

   Na druhé straně bych rád ocenil Vaší knihu „Co vysílá svět“, kterou Český rozhlas rozdával v červnu při tzv. noci muzeí. Jsou to Vaše sebrané články, které jste psal do Týdeníku Rozhlas. Škoda však, že nebyla Českým rozhlasem propagována nebo rozesílána výhercům různých soutěží místo kosmetických balíčků. Přeji Vám hodně zdraví a více aktivity při schůzích Rady Českého rozhlasu.

Tomáš Němec, Praha 3

■     ■

Žádné komentáře:

Okomentovat