30. 10. 2008

Jan Zahradil chce být předsedou ODS

30.10.2008 07:05 - 06. Politika -trvalý odkaz

Jan Zahradil chce být předsedou ODS

aneb manipulace s médii

     
29.10. - Europoslanec Jan Zahradil zvažuje kandidaturu na post předsedy ODS. Občanská demokratická strana není podle něj připravena na střet na svém kongresu. Situace proto může vyústit do takového stavu, kdy se bude hledat kompromisní kandidát. V takovém případě je Jan Zahradil připraven kandidovat.
     

Tato zpráva je poměrně nic neříkající. Zkopíroval jsem ji z webu Českého rozhlasu. Avšak ve zprávách na Radiožurnálu 29.10. ve 22 hodin a na Regině 30.10. v 5,30 jsem slyšel tuto zprávu ve zvukové podobě, která byla založena na telefonátu s Janem Zahradilem.  Ze zpráv na Regině  jsem pochopil, že Zahradila sice zatím nikdo nenavrhl, ale on sám se s takovými dotazy setkává. Zahradil řekl, že je přítelem jak Mirka Topolánka, tak i Pavla Béma, kteří by na předsedu ODS mohli kandidovat. On sám se tedy navrhuje jako kompromisní kandidát, aby nemuselo dojít ke konfliktu.

Když se dva perou, třetí se směje.

Pokud tuto zprávu několikrát media přeberou a jen malinko ji zkreslí, ano už nějaké členy ODS napadne, aby Zahradila na předsedu ODS navrhli. Pan Zahradil zkrátka umí využít médií a nenápadně se vmísit do hry.
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat