22. 12. 2012

PF 2013



Krásné svátky vánoční a šťastný vstup do roku 2013 přeje dnes už asi jen bývalým čtenářům Tomova deníku
mluvka Tomáš

4 komentáře:

  1. Dobrý den.

    Přeji Vám, já asi nečekaně z Vaší strany, vše dobré. Pojal jsem upřímnou chuť Vám popřát a sdělit, že je sice Vaše upřímnost pochopitelná, jen pozor na destruktivní (erozivní) rozměr takového přístupu k životu. Lidé, kteří kdy nejen prožili a také přežili těžká osamocení, se chovali naopak velmi zásadově, ve smyslu dodržování všech možných běžných zvyklostí a konvencí, a to přesto, že se to jevilo zbytným. Právě to úzkostné lpění na běžných zvyklostech člověka pohání a drží, i když už nemůže. Mohu to potvrdit. Tedy do příštího roku Vám přeji statečnost, sílu a chuť. Zdravím.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane Tomáši,
    dovolte, abych i já Vám popřála veselou mysl a především zdraví po celý příští rok. Dívám se z okna na smutnou mlžnou ulici a musím se držet, abych nepropadla splínu, ale říkám si: koutky nahoru a jde se dál. Na shledanou v lepších časech!

    OdpovědětVymazat
  3. I já, Tenisák, přeji ti Tome do nového roku vše nej nej, a buď v pohodě. A na jaro se těší taky. Móóc

    OdpovědětVymazat
  4. Bedřich
    Nazdar dědku!
    Přeju štěstí, zdraví, dlouhá léta, my jsme k vám přišli zdaaleka.. Co to kecám to se zpívá na Tři krále. Ale stejně, přeju vše nej..
    Štěstí, co je štěstí. Moje štěstí pramení z toho, že jsem ještě užitečný a občas si toho někdo všimne. Posílám Ti odkaz na své stránky: http://oscms2.blogspot.cz
    Většina fotek je tam mých, čili jsem tam byl. Mimo poslední poznámky admina je moje práce jen technického charakteru.
    Ahoj! B.

    OdpovědětVymazat