19. 12. 2008

Nebudu zvracet pouze na domácím dvorku - 4.část

19.12.2008 13:14 - 05. Zdravotně postižení lidé -trvalý odkaz

Nebudu zvracet pouze na domácím dvorku - 4.část


   Nevyřeší-li se současná beznadějná situace sdružení jinak, hodlám na příští valné hromadě kandidovat na funkci předsedy sdružení.

Člen výboru SDMO pan Remeš mi v e-mailu z 12 listopadu napsal:

      
Můžete, jako každý jiný, kandidovat v rámci SDMO, na jakoukoliv funkci. Rozhodují kompetentní orgány, dle stanov, neboli valná hromada/výbor.

Doba je zlá, ostatně jako kdykoliv jindy. Buďte té dobroty a choďte prosím "zvracet" výhradně na domácí dvorek. Máme Vás rádi, jsme kamarádi a vezmeme vše v potaz. Myslete také, co uděláte, až budete šéfovat Vy. Hlavně tedy, aby bylo pak ještě komu velet. Také prosím zvažte, že sakra nejste sám, kdo má stejné, ba dokonce neskonale větší problémy!! Člověk s vysokoškolským diplomem to přeci musí chápat, pokud tedy chce.
      

   Chápat nemusím nic. Vysokoškolský diplom není ani patentem na rozum, ani důkazem inteligence. Je to pouze doklad o získaném vzdělání v určité době. Protože mě situace v SDMO hodně nervuje, diskutoval jsem o ní několikrát se svým psychologem.  Psycholog mi řekl: uvažte jestli vám to stojí za to nervové vypětí.

   Na to si sám neumím odpovědět.  Mám však dojem, že kdybych se aspoň nepokusil o změnu poměrů v SDMO,  vyčítal bych si to.

   Na závěr tedy zopakuji, že chci na příští valné hromadě kandidovat na místo předsedy SDMO, případně podpořím i jiného kandidáta, kterému bude méně než 69 let.  Budu usilovat i o to, aby došlo k rozdělení funkcí předsedy sdružení  a výkonného ředitele střediska.  Do té  doby bych se chtěl podílet na přípravě valné hromady,  vypracování nových stanov a zajištění průhlednosti voleb.

   Přeji vám příjemné prožití Vánoc i to, abychom se tu ve zdraví opět sešli po Novém roce.

Tomáš Němec                                         Praha, 16.prosince 2008
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat