31. 1. 2006

Zpráva jak noha

31.01.2006 15:40 - 06. Politika -trvalý odkaz

Zpráva jak noha

premiér Paroubek se obává fotbalu !!!!!

                                                          
[PRAHA, 31. ledna] - Premiér Jiří Paroubek (ČSSD) zřejmě připojí svůj podpis pod rozhodnutí prezidenta Václava Klause, aby se letošní volby do Poslanecké sněmovny konaly 2. a 3. června. Termín se mu zdá výhodnější než následující víkend, kdy by se hlasování krylo se zahájením mistrovství světa ve fotbale.




"Myslím si, že se spíše přikloním k názoru mít to v termínu druhého, třetího června," řekl Paroubek po setkání se šéfem organizačního štábu fotbalového šampionátu Franzem Beckenbauerem. Zdá se mu, že je lepší uspořádat volby ještě před vypuknutím jedné z nejvýznamnějších sportovních událostí, na níž nebude chybět ani česká reprezentace. "Je to výhodnější před tím fotbalem, tak aby se lidé mohli plně soustředit na rozhodnutí o budoucnosti země," soudí premiér.
                                                           

   Myslím, že premiér Paroubek zná dobře své pappenheimské. Fotbal je v současné době pro český lid daleko významnější než volby. Onen šéf fotbalového šampionátu by se jistě kvůli volbám v České republice neobával menšího zájmu o šampionát.

Pro přečtení původní zprávy klikni ZDE.
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat