21. 12. 2005

Veselé Vánoce

21.12.2005 12:08 - 02. Deník -trvalý odkaz

Veselé Vánoce

a hodně zdraví v roce příštím (2006)

  Přeji všem čtenářům Tomova deníku vše, co se obvykle přává. Já kladu na první místo zdraví a dobré lidské vztahy neb obojího se v mém životě vyskytuje pomálu. Pan Aleš Cibulka nedávno v jednom internetovém rozhovoru napsal, že každý je svého štěstí strůjcem.  Já myslím, že to tak úplně neplatí. Rozhodně se však každý z nás může snažit o to, aby se později v životě za nic nemusel stydět. Svůj život však zcela ovlivnit nemůžeme, musíme nějak vycházet s lidmi, kteří jsou okolo nás. Ne vždy je po našem, ne vždy vyhrajeme, i když máme třeba pravdu. Je to asi jako na valné hromadě, kde menšina je vždy přehlasována. Někdy patříme k menšině, někdy k většině, někdy jsme zcela sami.

  Přeji proto Vám všem, kteří občas navštěvujete mé stránky i Vám, kteří jste sem zabloudili zcela náhodně, abyste si  na to, co jsem zde napsal, občas vzpomněli. Člověk, který se snaží, ale nemá štěstí, může prohrát. Člověk, který se nesnaží, ale  hazarduje a má štěstí, může také vyhrát. Ale to štěstí, ta náhoda nepotkává člověka každý den. Nejlépe je tedy snažit se, nečekat, až štěstí přijde, ale pokud se náhodou objeví, být připraven.
Komentáře
[1]22.12.05 06:34:09nadabozkova
Přeji vám také hodně toho zdraví,to je to,co člověk nejvíc potřebuje. A štěstí,když už přijde, se má držet za pačesy,jak se u nás říká.

Žádné komentáře:

Okomentovat