6. 1. 2007

Politický hazard - 1.část

06.01.2007 21:17 - 06. Politika -trvalý odkaz

Politický hazard - 1.část


 

   V jedné diskuzi na diskuzním serveru jsem se setkal s tímto názorem na současnou milostnou aféru premiéra Topolánka:

     
„Sledujete toho Topolánka? Teda ti novináři jsou pěkně vlezlí... ale obdivuji Topolánkovou, popřála jim štěstí veřejně, jestli je to tak i v soukromí, tak klobouk dolů.  Novináři jsou hnusný ... pokud je pravda, že se jedná o narození nového človíčka, tak to je přece krásný a ne že ještě před narozením se kolem něj motají nějaký bulvární blbci za účelem zisku ze senzace. Když si uvědomím, co jsou lidi schopni pro pár drobnejch, tak je mi zle a fandím jeho milence i jemu a doufám, že to ustojí. Vím, že si měl uspořádat život a být obezřetný ... ale do prčic to si budem hřát polívčičku na každém, kdo si soukromý život nezařídil podle nás nebo podle konvecí z 18.století ? Je mi z toho smutno.“
      

   S pisatelkou tohoto názoru nemohu souhlasit.

   Pokud by pan Topolánek neměl ve svých rukou osud českého státu, pak by pisatelka měla naprostou pravdu. Ale pokud je to předseda vlády České republiky v období, kdy sestavuje vládu, nedaří se mu to a NAVÍC nemá uspořádané soukromí, tak je to národní tragedie. Novináři mají pravdu, když poukazují na to, že to nezvládá. Táhne se to už příliš dlouho a tak se domnívám, že Topolánkovo neuspořádané soukromí téměř otřásá základy České republiky. Táhne se to už od srpna a pan Topolánek to nedokázal zvládnout. Podrobněji jsem o tom psal v článku Tři členové ODS: Pryč od Paroubka, chceme sjezd?

    V současné době jsem si na internetovém portálu Tiscali přečetl toto:

     
Po slovních útocích na své stranické kolegy a prezidenta Klause, za něž se následně omlouval, poničil auto fotografa deníku Blesk, který jej přistihl u Talmanové.

"V současné době nebydlím se svojí manželkou, a došlo tedy k odluce. V současné době přechodně bydlím se svojí partnerkou Lucií Talmanovou," uvedl Topolánek. "Mé soukromé záležitosti nijak nenarušují můj pracovní výkon, a to jak ve funkci premiéra, tak vyjednavače o nové vládě, tak předsedy ODS," zdůraznil.
     

   Realita bohužel nasvědčuje tomu, že soukromé záležitosti narušují pracovní výkon pana Topolánka. Vláda, jejíž je předsedou, nezískala důvěru Sněmovny Parlamentu a jeho další vládu zatím prezident republiky nepřímo odmítl jmenovat a je pravděpodobné, že ani jeho druhá vláda důvěru nezíská. Kdyby pan Topolánek situaci zvládal, už dávno by byl předsedou vlády, která by vedla republiku k předčasným volbám. Za výsledek voleb pan Topolánek nemůže, ale za rozpačité sedmiměsíční přešlapování v patové situaci zodpovědnost má. Je s podivem, že mu to jeho spolustraníci tolerují.

klikni - 2.část
Komentáře
[1]07.01.07 07:24:45Tenisák - www
Naprostý souhlas. Jen si vzpomínám, jak se to ted ODSákům nelíbí, a přitom oni ještě nedavno štvali proti socanům, stejným spůsobem, a to jim nevadilo.
[2]16.02.08 17:29:03Jakub
www.stop-ods.cz jedine tahle stranka stoji za to!!!!!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat