15. 11. 2005

Jediné, co se mi líbilo z reality show

15.11.2005 19:28 - 07. Zábava -trvalý odkaz

Jediné, co se mi líbilo z reality show

Zapněte si reproduktory!!!
Petr Zvěřina z Václaváku  byl opravdu dobrý humorista. Na rozdíl od jiných ze sebe neudělal cirkusového pejska, ukázal, že za peníze není ochoten udělat cokoli. Ale to se českému národu nelíbí. Dosavadní průběh reality showVyVolení ukazuje, proč parlamentní volby dopadají tak jak dopadají, proč může být paní Musílková v čele VZP a proč je pan Rath ministrem zdravotnictví....... atd, atd.
Komentáře
[1]15.11.05 21:51:45Naďa Božková
Áno,je to obraz národa.Nikdy jsem se na tyhle trapnosti nedívala,ale úryvky letí celý den.To vidím,když má dcera zapnutou televizi v kuchyni,je to ubohé.
[2]16.11.05 03:53:58Point*
Souhlas.Jen bych k tomu dodal, ze je to o opiceni se s krizkem po funuse.To co vzniklo jinde a po letech takrka skoncilo, proziva nyni boom v postkomunistickych zemich...reality show, talk show atd. Obrovska spousta tkzv. novinek na ceskych obrazovkach jsou "kopie vzoru".Pripada mi, ze nekdo sledoval am. placene kanaly tv a prepisuje starsi scenare, ktere se jeste mohou jinde hodit...
[3]16.11.05 08:38:35mluvka Tomáš
ad) Point - To je pravda. Jako za socialismu tady bylo opičení po Sovětském svazu, který na tom po kulturní a hospodářské stránce byl hůř než my, v posledních patnácti letech tady v ČR prožíváme zavržení veškeré vlastní minulosti od 2.světové války a zavedení sem všeho, co sem po tu dobu nemohlo přijít ze Západu. Bohužel hlavně všeho toho negativního. Tady se tomu říká "daň za svobodu a demokracii". Já bych to nazval absencí vlastní hrdosti a vlastního rozumu.

Žádné komentáře:

Okomentovat