5. 7. 2007

Amatérismus v public relations Senátu České republiky? - 4.část

05.07.2007 13:29 - 06. Politika -trvalý odkaz

Amatérismus v public relations Senátu České republiky? - 4.část


   Mgr. Yvona Pěnkavová napsala panu Janouchovi:

     
Upřímně se mlouvám všem, které jsem tolik pobouřila.
Je zvláštní, že jeden můj omyl rozpoutal tolik pohoršení.
Napadá mě, jestli za tím nebude něco jiného...
S úctou
YAP

     


Pan František Janouch odpověděl:

     
Vážená paní magistro,
Nehledejte v pobouření,které vyvolala Vaše naprostá profesionální nekompetentnost, nějaké židovsko-arabsko-bolševicko-imperialisticko či jaké ještě spiknutí. Ani konkurenci. Míra Vaší nekompetentnosti přesahuje totiž veškeré myslitelné hranice a pokud ze senátu je pověřena právě vaše firma referovat o naší konkurenceschopnosti, jsme na tom jako země velice bledě.
To pobouřilo nejen mne, ale zřejmě i pár desítek dalších nešťastných
adresátů z Vašeho seznamu. Tím končím, více nebudu ani Vás, ani ty nešťastníky z Vašeho adresáře, otravovat. Mne však z vašeho adresáře vyškrtněte! Na věčné časy, prosím.
František Janouch
     

Poté se ozval jakýsi krajan George Vaněk a převedl tuto korespondenci o profesionální neschopnosti na politickou rovinu:

     
Vazeni,
jelikoz jsem v adresari prijemcu, mam pravo odpoved at se to nekomu libi nebo ne. Prekvapuje mne co zaslani jedne vetsi fotky zpusobilo, reseni je jednoduche, dejte si toho od ktereho nechcete dostavat maily do spamu nebo jinak zablokujte prijemce a je vse vyreseno. Vyskakovat a rvat jak papuansti domorodci je sice ceske povaze blizke, ale unavujici a nezabavne ovzlaste v dobe kdy ceska vladnouci verbez bez ohledu na clenstvi v pol. stranach obycejnym obcanum jasne rika Polibte si prdel a vazte si ohlodane kosti. Ondrej, Anicka by si urcite zasluhovali vetsi pozornost nez jedna vetsi fotka. Co takhle dat dohromady petici v ktere by byla zadost o prisne vysetreni ucasti na podvodu Sabatove a Patocky v pripade Anicky"? O tom slyset nechcete, stejne jako o jinych lumparnach ktere pacha Ceska justice a policie?
S pozdravem dobry komunista-mrtvy komunista
Jiri Vanek
Spolecnost slusnych krajanu
     

 Přišly e-maily i od lidí, kteří se paní Yvony Pěnkavové zastávali a vinu kladli na stranu adresátů takové zprávy paní Pěnkavové za to, že nenapsali jen jí, ale celému adresáři 395 nebohých příjemců.

Pan Zdeněk Jemelík už dal všechny adresáty krom paní Pěnkavové do skryté kopie:

     
Vážená paní Mgr.Pěnkavová,
   ten výprask, který jste dostala za nepovedený e-mail, byl skutečně nepřiměřený. Vaši kritici Vás sice oslovovali "vážená", ale to je jen ukázková přetvářka oslovením - dále Vám projevili neúctu. Zábavné je, že útok zahájil "profesor" Janouch, který se nad Vás vytáhl i nesprávným latinským citátem (spr. zní "si tacuisses philosophus mansisses – skutečně to bez conjunktivu nejde), o jehož oprávnění k udílení lekcí o neprofesionalitě   lze úspěšně pochybovat díky jeho neprofesionálním výletům do trestního práva v kauze Uzunoglu. A když už Vám předvedl, jak lze upravit obrázek, galantní muž by Vám prozradil, jak se to dělá (stačí, když si zaktivujete Microsoft Photo Editor, který určitě máte v paměti počítače-viz příloha).
   Jinak doporučuji, abyste si z adresáře vymazala adresu pana Jana Beneše, jenž už je bohužel tam, kam e-maily nechodí.
Srdečně zdraví
Zdeněk Jemelík
     

klikni – 5.část
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat