6. 7. 2007

Amatérismus v public relations Senátu České republiky? - 5.část

06.07.2007 00:30 - 06. Politika -trvalý odkaz

Amatérismus v public relations Senátu České republiky? - 5.část


   Pan Václav Pospíšil také rozeslal svůj e-mail všem, jen aby ostatní upozornil, že nemají odpovídat VŠEM tak jako to učinil on.

     
Vážené dámy, milí pánové,
   nevím, co je to za trik, ale mail Mgr. Pěnkavové (nebo jiný šotek, ďas aby ho spral) nejen že byl mizerný, ale nastartoval kaskádu spamů, které mi pijí krev. Přemýšlím, jak se moje mailová adresa objevila ve Vaší společnosti - a mnoho mne nenapadá. Snad že můj otec snad byl před mnoha lety přítelem otce pana Štěpánka (ovšem to jen v případě, že to je ten Petr Štěpánek, kterého myslím) anebo že mou adresu přidal pan Hedvíček, kdo ví... 
   Vidím, že jde o společnost mnoha slovutných jmen, která mi rozhodně nejsou nepříjemná, ale doufám, že už nikdo nebude paní magistře odpovídat - a když, tak bude odpovídat JEN JÍ a nikoliv "odpovídat VŠEM". Pakliže byste přece jen chtěli "odpovídat všem", vymažte, prosím, z tohoto seznamu moji adresu, budu Vám velice zavázán.
S pozdravem (doufám, že naposledy VŠEM)
Václav Pospíšil
     

Pan Jan Šinágl využil adres od paní Mgr. Yvony Pěnkavové a poslal svůj vlastní hromadný email, který obsahuje kopie jakýchsi soudních případů. Na konci připojil pan Šinágl tento text:

     
P.S.
Dle platného zákona nelze mé hromadné E-Maily považovat za SPAMY. Pokud kohokoliv, jakýmkoliv způsobem obtěžují, může jednoduchým způsobem moji adresu blokovat (Outlook Express – zpráva – blokovat odesílatele). Též je věc vyřízena zasláním Vašeho nesouhlasu - stačí NE. Věřím, že pochopíte společenskou potřebnost informací – i při vědomí zatěžujícího rizika pro mnohé z příjemců. 
To stop receiving newsletters, please write just one word NO!
Jan Šinágl
     

  Tedy já říkám NE, pane Šinágle!

  Opakuji, že paní Mgr. Yvona Pěnkavová rozeslala svou tiskovou zprávu na 395 e-mailových adres z České republiky i ze zahraničí.  Bůh ví, jak je vybírala. Z tiskové zprávy i z jejího „omluvného“ emailu vyplývá, že neovládá ani pořádně češtinu. Navíc slova slušnost a zdvořilost, natož skromnost nebo profesionalita jí nic neříkají.

Z webové stránky firmy Videoboard jsem zjistil, že Senát PČR je jejím obchodním partnerem.   Připadá mi opravdu napováženou, jakou firmou se nechá Senát Parlamentu České republiky zastupovat. Není divu, že nemá Senát u obyvatel České republiky velkou důvěru a že řada občanů uvažuje, na co ten Senát vlastně je.


klikni – 6.část
Komentáře
[1]07.07.07 12:57:50Beran - www
Videoboard a Senát PČR? To se přece nevylučuje. Zajímavější by byla relace "úspěšná soukromá firma-Videoboard". B.

Žádné komentáře:

Okomentovat