5. 7. 2007

Amatérismus v public relations Senátu České republiky? - 3.část

05.07.2007 13:27 - 06. Politika -trvalý odkaz

Amatérismus v public relations Senátu České republiky? - 3.část


3.) Fotografie, které posíláte, jsou zcela amatérské, navíc přeexponované, což dokázat v době moderních digitálních kamer je skoro kumšt. Každá z nich má velikost přes 2MB – počet pixelů by vystačil na středně velký plakát. Myslíte si snad, že si někdo z adresátů oba přeexponované amatérské snímky nechá vytisknout jako plakát a bude se jimi kochat?
Existuje přece řada způsobů, jak snímky zmenšit? Neslyšela jste o nich nikdy? Posílám Vám jeden snímek značně zmenšený (z 2 MB na 45 KB) – přesto na normální obrazovce se z něho neztratí nic. Posílám první fotku zmenšenou na 45 KB.
4.) Profesionálové obyčejně nevytrubují do světa své kontakty – Microsoft s tím počítá a má velice jednoduchý recept, jak poslat mail třeba na tisíc adres a přesto adresátům neprozradit ani jedno jméno. Má odpověď bude rozeslána všem adresátům Vašeho mailu – a Vy přesto nezpozorujete nic.
5.) Ve své tiskové zprávě citujete pana profesora Milana Zeleného že „ČR  bude  tak  konkurenceschopná, jak  konkurenceschopné budou české firmy“. Je mým vroucným přáním aby naše země byla konkurenceschopná. Ať si ale proboha nebere případ z Vaší firmy nebo skončíme jak sedláci u Chlumce.
6.) Neslyšela jste někdy termín „information pollution“? Pokud ne, podívejte se na internetu a jistě postřehnete, že to hlavní, čím jste se v mých očích provinila, je právě znečišťování okolního prostředí nadbytečnou informací. Potřebná a užitečná informace se potom  lehko ztrácí v záplavě informací zbytečných.

S pozdravem / Sincerely
František Janouch

Dušica Zimová

Pani Penkavova,
omlouvam se za chybejici diakritiku, ale tento pocitac nema cestinu. Presto se pripojuji k obema panum a spolu s panem Janouchem jsem jakoukoli nadeji smerem k Vasi firme odlozila ad kontejner. (Tedy- kam ji odlozil pan Janouch - nevim. :-))  )
Prosim abyste klidne kamkoli odlozila i mou adresu. Zdravim. D.Zimova

Pavel Řežábek

Vazena Mgr. Penkavova,
budu velice potesen, když i  mne vyradite ze seznamu. Nerad oteviram nevyzadane maily, které mají zapornou pridanou hodnotu.
Hezky den
Pavel Rezabek

Ladislav Batora:

Vazeny pane Janouchu, voi ch'entrate...
 nemohu, nez vam dat za pravdu. Ostatne se v tomhle duchu uz na vsechny adresy vyjadril odpoledne i pan Petr Stepanek. Kdo je vlastne pani mgr.Penkavova? Vubec nevim, o co jde a proc a jak jsem se ja obycejny Cech z Holesovic vlastne octl v takto zverejnenem souboru celebrit. Vzdyt se da pouzivat prikaz "SKRYTA KOPIE". Aspon teda v ceskem SEZNAMU, Vy samosebou ve Svedsku na TELIA mate jiste sofistikovanejsi moznosti.
   No, vubec nevim, co si si z toho vseho mam odnest a jestli vubec neco. Navic mi uz tyden nejdou otevirat soubory ve WORD, takze jsem si jen prohledl ty fotografie a text mi zustal utajen. A mate pravdu, nejsou zrovna dokonale. Ty fotografie. No, plakaty z nich delat nebudu, natoz kdyz vubec nevim, o co jde.
S pozdravem
Ladislav Batora
     

Zvláštní je, že psaní Pěnkavová se patrně vůbec nezatyděla, naopak. Považovala upozornění na své profesní selhání nebo přímo profesní negramotnost za útok proti sobě.

klikni – 4.část
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat