30. 4. 2007

2. května 2007 - volní novináři, využijte příležitosti!!!

30.04.2007 17:49 - 09. Klub volných novinářů -trvalý odkaz

2. května 2007 - volní novináři, využijte příležitosti!!!

od 15,15 hodin v aule školy v Praze 1, Opatovická 18

 Volní novináři, členové Syndikátu novinářů! Přijďte na besedu, kterou pořádá Syndikát a využijte jednu s posledních příležitostí, jak se kontaktovat s ostaními před valnou hromadou!  Pomozte obměnit vedení Syndikátu! Sbírejte podpisy na kandidátní listiny! Dávejte své podpisy Klubu volných novinářů!

     

Pozvánka na besedu

24. 04. 2007 · I.Kostiha
Syndikát novinářů ČR a Vyšší odborná škola publicistiky v Praze pořádají ve středu 2. května 2007 od 15,15 hodin v aule školy v Praze I, Opatovická 18 (tzv.Vilímkův průchod nebo průchod Knižního velkoobchodu) v I.patře diskusní besedu na velice aktuální téma:
"Mají být veřejnoprávní média - ČT a ČR - důležitým prvkem demokratického informačního prostoru, nebo nástrojem politické propagandy?"
Besedu řídí Vladimír Bystrov a moderuje redaktor zpravodajství ČRo 2 Jan Punčochář. Účast zatím slíbili vedoucí redakce publicistiky I. v ČRo 6 Radko Kubičko a místopředsedkyně Rady Českého rozhlasu a parlamentní zpravodajka internetového deníku Česká média Dana Jaklová. Jedná se ještě s dalšími novináři zejména z okruhu Rady České televize.
Obdobné besedy na půdě této školy hodlá Syndikát novinářů ČR pořádat také v příštím školním roce. K aktivní diskusi o palčivých problémech našeho mediálního světa jsou samozřejmě srdečně zváni všichni kolegové novináři a publicisté či jiní představitelé odborné veřejnosti.
     
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat